Faas Facility

  • » Reinigen van PC's intern en extern
  • » Werkplek bekabeling
  • » Patchen
  • » Computer verhuizing
  • » Ondersteuning bij uitrol projecten

Werkplek smeriger dan toilet

Een bureau herbergt meer bacteriën dan de bedrijfstoiletten. De computeromgeving bevat vierhonderd keer meer bacteriën dan een toiletbril, zo constateerden microbiologen van de Universiteit van Arizona (VS). De vuilste plek op de desktop blijkt trouwens de telefoon te zijn. lees meer...

IT werkplek verhuizen

Bij een kantoorverhuizing komt veel meer kijken dan het verplaatsen van de werkplekken van de ene naar de andere locatie.
De it is een essentieel onderdeel van de verhuizing, misschien zelf wel het belangrijkste en meest kritische deel van de verhuizing.

Bij een IT verhuizing kunnen meerdere stappen genomen worden

Aan- afkoppelen van systemen

Uiteraard moeten bij een verhuizing alle systemen los gekoppelt worden Deze mededeling is eigenlijk en open deur in trappen. Toch wordt dit bij veel verhuizingen niet goed gepland. Dat veroorzaakt dan veel vertraging tijdens de verhuizing, wat weer extra kosten voor u met zich mee brengt.
Daarom bieden wij u de service om de computers los te koppelen alvorens de verhuizers komen om alles in te pakken. Op de nieuwe locatie werken wij vervolgens achter de verhuizers aan om alles weer aan te sluiten.
Dit voorkomt vertragingen tijdens de verhuizing en zorgt er voor dat uw systemen op professionele wijze behandeld worden.