Faas Facility

  • » Reinigen van PC's intern en extern
  • » Werkplek bekabeling
  • » Patchen
  • » Computer verhuizing
  • » Ondersteuning bij uitrol projecten

Werkplek smeriger dan toilet

Een bureau herbergt meer bacteriën dan de bedrijfstoiletten. De computeromgeving bevat vierhonderd keer meer bacteriën dan een toiletbril, zo constateerden microbiologen van de Universiteit van Arizona (VS). De vuilste plek op de desktop blijkt trouwens de telefoon te zijn. lees meer...

IT werkplek verhuizen

Bij een kantoorverhuizing komt veel meer kijken dan het verplaatsen van de werkplekken van de ene naar de andere locatie.
De it is een essentieel onderdeel van de verhuizing, misschien zelf wel het belangrijkste en meest kritische deel van de verhuizing.

Bij een IT verhuizing kunnen meerdere stappen genomen worden

Inventarisatie hard- en software.

De verhuizing is een uitgelezen kans om te inventariseren welke hardware er in uw organisatie aanwezig is. Daarnaast kun u ook gelijk inventariseren of er geen overbodige hardware op de werkplekken aanwezig is. Wie kent niet de 56k modems die op de grond stof en stroom liggen te happen terwijl ze niet meer aan de pc zijn aangesloten.
Tijdens een verhuizing kunnen we dergelijke hardware voor u apart verzamelen zodat deze niet de nieuwe werkplek weer gaan vervuilen.