Faas Facility

  • » Reinigen van PC's intern en extern
  • » Werkplek bekabeling
  • » Patchen
  • » Computer verhuizing
  • » Ondersteuning bij uitrol projecten

Werkplek smeriger dan toilet

Een bureau herbergt meer bacteriën dan de bedrijfstoiletten. De computeromgeving bevat vierhonderd keer meer bacteriën dan een toiletbril, zo constateerden microbiologen van de Universiteit van Arizona (VS). De vuilste plek op de desktop blijkt trouwens de telefoon te zijn. lees meer...

IT werkplek verhuizen

Bij een kantoorverhuizing komt veel meer kijken dan het verplaatsen van de werkplekken van de ene naar de andere locatie.
De it is een essentieel onderdeel van de verhuizing, misschien zelf wel het belangrijkste en meest kritische deel van de verhuizing.

Bij een IT verhuizing kunnen meerdere stappen genomen worden

Reinigen van hardware.

Tijdens een verhuizing komen alle systemen van zijn plaats er worden over het algemeen naar een schoon werkplek verplaats. Daar wordt de computer aangezet om vervolgens stof rond te blazen. Ook de toetsen borden zijn een verzamel plaats van broodkruimels en haar. Deze worden binnen zeer korte tijd verspreid over de schone werkplek.
Ons advies is daarom om de computers alvorens deze te plaatsen op de nieuwe werkplek zowel intern als extern te reinigen. Zodat het vuil van de oude werkplek niet mee verhuist wordt naar de nieuwe werkplek. De systemen kunnen dan ook antistatisch behandeld worden waardoor ze minder vuil aan zullen trekken.