Faas Facility

  • » Reinigen van PC's intern en extern
  • » Werkplek bekabeling
  • » Patchen
  • » Computer verhuizing
  • » Ondersteuning bij uitrol projecten

Werkplek smeriger dan toilet

Een bureau herbergt meer bacteriën dan de bedrijfstoiletten. De computeromgeving bevat vierhonderd keer meer bacteriën dan een toiletbril, zo constateerden microbiologen van de Universiteit van Arizona (VS). De vuilste plek op de desktop blijkt trouwens de telefoon te zijn. lees meer...

HELP ik struikel over kabels

Bent u die losse kabels ook zo zat

U kent het wel de wirwar van kabels en aansluitingen rondom uw werkplek.
Met als gevolg dat de werkplek er slordig en ongeorganiseerd uitziet, hetgeen niet bijdraagt aan de professionele uitstalling van uw organisatie.
Bovendien is er kans brand en storing indien de kabels niet op de juiste (professionele) wijze worden weggewerkt
Volgens de ARBO-wet dient de werkgever zorg te dragen voor een veilige werkplek wat inhoudt dat kabels geen struikelgevaar mogen opleveren.

Wat doen wij voor u

Werkplekbekabeling, hieronder verstaan wij het wegwerken en organiseren van de kabels rondom uw werkplek. Afhankelijk van uw wensen en het type meubilair maken wij gebruik van verschillende soorten hulpmiddelen zoals in- en opbouwmodules voor stroom en data, kabelgeleiders en ophangsystemen voor pc en monitor.

Wilt u meer informatie om tot een veilige en professioneel werkplek te komen maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.