Faas Facility

  • » Reinigen van PC's intern en extern
  • » Werkplek bekabeling
  • » Patchen
  • » Computer verhuizing
  • » Ondersteuning bij uitrol projecten

Werkplek smeriger dan toilet

Een bureau herbergt meer bacteriën dan de bedrijfstoiletten. De computeromgeving bevat vierhonderd keer meer bacteriën dan een toiletbril, zo constateerden microbiologen van de Universiteit van Arizona (VS). De vuilste plek op de desktop blijkt trouwens de telefoon te zijn. lees meer...

HELP! Mijn computer heeft een storing…

Wordt u ook zo moe van al die storingen op uw computer?

Een groot deel van storingen aan pc’s en randapparatuur worden veroorzaakt door vuil en stof. Bovendien is de apparatuur een broedplaats voor bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt een onhygiënische werksituatie wat in strijd is met de ARBO wet.
Gevolg? Verhoogd ziekteverzuim en een verminderde arbeidsmotivatie.

HULP! Door Faas Facility

Faas Facility verleent diensten op het gebied van reiniging van werplek- apparatuur als computer, beeldscherm, toetsenbord, muis, telefoons en randapparatuur. Wij reinigen uw apparatuur in- en uitwendig met professionele apparatuur en middelen. Enerzijds is de reiniging gericht op het verwijderen van vuil maar ook op het vuil wat zich wederom gaat nestelen in de apparatuur. Door na het reinigen de apparatuur antistatisch te maken trekt deze veel minder vuil aan. Zo houdt u langer een schone en hygiënische werkplek.

Wilt u weten hoe wij binnen uw organisatie een schoner en veiligere werkplek kunnen creëren? Neem dan contact met ons bedrijf op voor een vrijblijvend adviesgesprek.